Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Mechanical ageing of whey protein-based fouling layers by temperature-dependent gradual solidification
 
 
Titel: Mechanical ageing of whey protein-based fouling layers by temperature-dependent gradual solidification
Auteur: Schnöing, Lukas
Kownatzki, Clara
Augustin, Wolfgang
Scholl, Stephan
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's 67-76
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland