Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Whether the degradation of frying oil affects oil absorption: Tracking fresh and degraded oil in fried potato strips during frying and cooling and microstructure characterization
 
 
Titel: Whether the degradation of frying oil affects oil absorption: Tracking fresh and degraded oil in fried potato strips during frying and cooling and microstructure characterization
Auteur: Yang, Dan
Zhu, Ling
Wu, Gangcheng
Li, Xiaojing
Li, Peiyan
Zhang, Hui
Liu, Tongtong
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's 87-99
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers (IChemE)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland