Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Arabinoxylans: A new class of food ingredients arising from synergies with biorefining, and illustrating the nature of biorefinery engineering
 
 
Titel: Arabinoxylans: A new class of food ingredients arising from synergies with biorefining, and illustrating the nature of biorefinery engineering
Auteur: Solomou, Konstantina
Alyassin, Mohammad
Angelis-Dimakis, Athanasios
Campbell, Grant M.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's 83-98
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland