Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation of polyphenolic compounds recovered from red wine lees: Process optimization and nutraceutical study
 
 
Titel: Microencapsulation of polyphenolic compounds recovered from red wine lees: Process optimization and nutraceutical study
Auteur: Ricci, Arianna
Arboleda Mejia, Jaime A.
Versari, Andrea
Chiarello, Elena
Bordoni, Alessandra
Parpinello, Giuseppina P.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's 1-12
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland