Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of an indirect heating process for food fluids through the combined use of CFD and Response Surface Methodology
 
 
Titel: Optimization of an indirect heating process for food fluids through the combined use of CFD and Response Surface Methodology
Auteur: Lysova, Natalya
Solari, Federico
Vignali, Giuseppe
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's 60-76
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland