Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 22 gevonden artikelen
 
 
  A new approach to predicting the extraction of malvidin-3-glucoside during red wine fermentation at industrial-scale
 
 
Titel: A new approach to predicting the extraction of malvidin-3-glucoside during red wine fermentation at industrial-scale
Auteur: Setford, Patrick C.
Jeffery, David W.
Grbin, Paul R.
Muhlack, Richard A.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's 217-223
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland