Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
 
  High pressure homogenization shapes the techno-functionalities and digestibility of pea proteins
 
 
Titel: High pressure homogenization shapes the techno-functionalities and digestibility of pea proteins
Auteur: Melchior, Sofia
Moretton, Martina
Calligaris, Sonia
Manzocco, Lara
Nicoli, Maria Cristina
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's 77-85
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland