Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effect of emulsification techniques on the distribution of components on the surface of microparticles obtained by spray drying
 
 
Titel: Effect of emulsification techniques on the distribution of components on the surface of microparticles obtained by spray drying
Auteur: Villalobos-Castillejos, F.
Lartundo-Rojas, L.
Leyva-Daniel, D.E.
Porras-Saavedra, J.
Pereyra-Castro, S.
Gutiérrez-López, G.F.
Alamilla-Beltrán, L.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's 115-123
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland