Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Numerical analysis of heat and mass transfers during intermittent microwave drying of Chinese jujube (Zizyphus jujuba Miller)
 
 
Titel: Numerical analysis of heat and mass transfers during intermittent microwave drying of Chinese jujube (Zizyphus jujuba Miller)
Auteur: Hou, Lixia
Li, Rui
Wang, Shaojin
Datta, Ashim K.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's 10-23
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland