Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Numerical investigation of a two-phase system on swallowing behavior in dysphagia: A case study on cress seed gum–xanthan gum thickened liquids
 
 
Titel: Numerical investigation of a two-phase system on swallowing behavior in dysphagia: A case study on cress seed gum–xanthan gum thickened liquids
Auteur: Poursani, Parisa
Razavi, Seyed M.A.
Norouzi, Abdolreza
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's 186-201
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland