Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Composition of canola seed sprouts fermented by Aureobasidium pullulans, Neurospora crassa, and Trichoderma reesei under submerged-state fermentation
 
 
Titel: Composition of canola seed sprouts fermented by Aureobasidium pullulans, Neurospora crassa, and Trichoderma reesei under submerged-state fermentation
Auteur: Alhomodi, Ahmad F.
Zavadil, Andrea
Berhow, Mark
Gibbons, William R.
Karki, Bishnu
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's 256-264
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland