Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave vacuum drying with different auxiliary materials on hygroscopicity and flowability of chicken powder
 
 
Titel: Effect of microwave vacuum drying with different auxiliary materials on hygroscopicity and flowability of chicken powder
Auteur: Teng, Xiuxiu
Zhang, Min
Bhandari, Bhesh
Liu, Yaping
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 124 () nr. C pagina's 266-277
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland