Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Cheese powder production and characterization: A foam-mat drying approach
 
 
Titel: Cheese powder production and characterization: A foam-mat drying approach
Auteur: Izadi, Zeinab
Mohebbi, Mohebbat
Shahidi, Fakhri
Varidi, Mehdi
Salahi, Mohammad Reza
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's 225-237
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland