Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Processing kinetics, quality and thermodynamic evaluation of mulberry juice concentration process using Ohmic heating
 
 
Titel: Processing kinetics, quality and thermodynamic evaluation of mulberry juice concentration process using Ohmic heating
Auteur: Darvishi, Hosain
Salami, Payman
Fadavi, Ali
Saba, Mahmoud Koushesh
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's 102-110
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland