Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Impact of biopolymers added to a grapefruit puree and freeze-drying shelf temperature on process time reduction and product quality
 
 
Titel: Impact of biopolymers added to a grapefruit puree and freeze-drying shelf temperature on process time reduction and product quality
Auteur: Egas-Astudillo, L.A.
Martínez-Navarrete, N.
Camacho, M.M.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's 143-150
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland