Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Viscoelastic properties of tomato peels produced from catalytic infrared and lye peeling methods
 
 
Titel: Viscoelastic properties of tomato peels produced from catalytic infrared and lye peeling methods
Auteur: Vidyarthi, Sriram K.
El Mashad, Hamed M.
Khir, Ragab
Zhang, Ruihong
Sun, Gang
Tiwari, Rakhee
Pan, Zhongli
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's 337-344
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland