Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Application of ohmic heating to extend shelf life and retain the physicochemical, microbiological, and sensory properties of pulque
 
 
Titel: Application of ohmic heating to extend shelf life and retain the physicochemical, microbiological, and sensory properties of pulque
Auteur: Alcántara-Zavala, Alejandra E.
Figueroa-Cárdenas, Juan de Dios
Morales-Sánchez, Eduardo
Aldrete-Tapia, Jesús A.
Arvizu-Medrano, Sofía M.
Martínez-Flores, Héctor E.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 118 (2019) nr. C pagina's 139-148
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland