Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant properties of astaxanthin produced by cofermentation between Spirulina platensis and recombinant Saccharomyces cerevisiae against mouse macrophage RAW 264.7 damaged by H2O2
 
 
Titel: Antioxidant properties of astaxanthin produced by cofermentation between Spirulina platensis and recombinant Saccharomyces cerevisiae against mouse macrophage RAW 264.7 damaged by H2O2
Auteur: Wang, Xu
Ma, Jun
Bai, Xue
Yan, Huanhuan
Qin, Chenqiang
Ren, Difeng
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 118 (2019) nr. C pagina's 318-325
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland