Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 40 gevonden artikelen
 
 
  A ready-to-use freeze-dried juice and immobilized yeast mixture for low temperature sour cherry (Prunus cerasus) wine making
 
 
Titel: A ready-to-use freeze-dried juice and immobilized yeast mixture for low temperature sour cherry (Prunus cerasus) wine making
Auteur: Ganatsios, Vassilios
Terpou, Antonia
Gialleli, Anglelika-Ioanna
Kanellaki, Maria
Bekatorou, Argyro
Koutinas, Athanasios A.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 117 (2019) nr. C pagina's 373-379
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland