Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Activation and inactivation mechanisms of polyphenol oxidase during thermal and non-thermal methods of food processing
 
 
Titel: Activation and inactivation mechanisms of polyphenol oxidase during thermal and non-thermal methods of food processing
Auteur: Iqbal, Aamir
Murtaza, Ayesha
Hu, Wanfeng
Ahmad, Ishtiaq
Ahmed, Aafaque
Xu, Xiaoyun
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 117 (2019) nr. C pagina's 170-182
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 40 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland