Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Solid-state fermentation as a sustainable method for coffee pulp treatment and production of an extract rich in chlorogenic acids
 
 
Titel: Solid-state fermentation as a sustainable method for coffee pulp treatment and production of an extract rich in chlorogenic acids
Auteur: Santos da Silveira, Jessica
Durand, Noël
Lacour, Stella
Belleville, Marie-Pierre
Perez, Ana
Loiseau, Gérard
Dornier, Manuel
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 115 (2019) nr. C pagina's 175-184
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland