Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Application of fuzzy logic control for the dough proofing process
 
 
Titel: Application of fuzzy logic control for the dough proofing process
Auteur: Yousefi-Darani, Abdolrahimahim
Paquet-Durand, Olivier
Hitzmann, Bernd
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 115 (2019) nr. C pagina's 36-46
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland