Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of antioxidant extraction from edible brown algae Ascophyllum nodosum using response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of antioxidant extraction from edible brown algae Ascophyllum nodosum using response surface methodology
Auteur: Liu, Xin
Luo, Guanghong
Wang, Lijuan
Yuan, Wenqiao
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 114 (2019) nr. C pagina's 205-215
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland