Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Instant controlled pressure-drop as texturing pretreatment for intensifying both final drying stage and extraction of phenolic compounds to valorize orange industry by-products (Citrus sinensis L.)
 
 
Titel: Instant controlled pressure-drop as texturing pretreatment for intensifying both final drying stage and extraction of phenolic compounds to valorize orange industry by-products (Citrus sinensis L.)
Auteur: Louati, Ines
Bahloul, Neila
Besombes, Colette
Allaf, Karim
Kechaou, Nabil
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 114 (2019) nr. C pagina's 85-94
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland