Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heating method on the microbial levels and acrylamide in corn grits and subsequent use as functional ingredient for bread making
 
 
Titel: Effect of heating method on the microbial levels and acrylamide in corn grits and subsequent use as functional ingredient for bread making
Auteur: Juodeikiene, G.
Zadeike, D.
Vidziunaite, I.
Bartkiene, E.
Bartkevics, V.
Pugajeva, I.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 112 (2018) nr. C pagina's 22-30
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland