Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Water adsorption and rheological properties of full-fat and low-fat cocoa-based confectionery coatings
 
 
Titel: Water adsorption and rheological properties of full-fat and low-fat cocoa-based confectionery coatings
Auteur: Meza, Bárbara E.
Carboni, Angela D.
Peralta, Juan Manuel
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 110 (2018) nr. C pagina's 16-25
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland