Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic microwave-assisted vacuum frying technique as a novel frying method for potato chips at low frying temperature
 
 
Titel: Ultrasonic microwave-assisted vacuum frying technique as a novel frying method for potato chips at low frying temperature
Auteur: Su, Ya
Zhang, Min
Zhang, Weiming
Liu, Chunquan
Adhikari, Benu
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 108 (2018) nr. C pagina's 95-104
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland