Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Olive leaves extract encapsulated by spray-drying in vacuum fried starch–gluten doughs
 
 
Titel: Olive leaves extract encapsulated by spray-drying in vacuum fried starch–gluten doughs
Auteur: Urzúa, Catalina
González, Estefanía
Dueik, Verónica
Bouchon, Pedro
Giménez, Begoña
Robert, Paz
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 106 (2017) nr. C pagina's 171-180
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland