Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of ionic liquid-based microwave-assisted extraction technique for curcuminoids from Curcuma longa L.
 
 
Titel: Optimization of ionic liquid-based microwave-assisted extraction technique for curcuminoids from Curcuma longa L.
Auteur: Liang, Hui
Wang, Wenchao
Xu, Jialin
Zhang, Qing
Shen, Zheluan
Zeng, Zhen
Li, Qingyong
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 104 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland