Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the textural and thermal properties of batter coated fried potato strips during post frying holding
 
 
Titel: Changes in the textural and thermal properties of batter coated fried potato strips during post frying holding
Auteur: Rahimi, Jamshid
Adewale, Peter
Ngadi, Michael
Agyare, Kingsley
Koehler, Bernd
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 136-143
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland