Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the bacterial biodiversity of peaches under refrigerated storage after treatment by high hydrostatic pressure
 
 
Titel: Analysis of the bacterial biodiversity of peaches under refrigerated storage after treatment by high hydrostatic pressure
Auteur: Grande Burgos, Maria José
López Aguayo, Mari Carmen
Pérez Pulido, Rubén
Gálvez, Antonio
Lucas, Rosario
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 55-61
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 39 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland