Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Determining the optimal shaking rate of a reciprocal agitation sterilization system for liquid foods: A computational approach with experimental validation
 
 
Titel: Determining the optimal shaking rate of a reciprocal agitation sterilization system for liquid foods: A computational approach with experimental validation
Auteur: Erdogdu, Ferruh
Tutar, Mustafa
Øines, Sigurd
Barreno, Igor
Skipnes, Dagbjørn
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 100 (2016) nr. PB pagina's 13 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland