Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Comparing quality changes of cupped strawberry treated by high hydrostatic pressure and thermal processing during storage
 
 
Titel: Comparing quality changes of cupped strawberry treated by high hydrostatic pressure and thermal processing during storage
Auteur: Gao, Ge
Ren, Pengyan
Cao, Xiamin
Yan, Bing
Liao, Xiaojun
Sun, Zhijian
Wang, Yongtao
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 100 (2016) nr. PA pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland