Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Application of hydrodynamic cavitation to improve antioxidant activity in sorghum flour and apple pomace
 
 
Titel: Application of hydrodynamic cavitation to improve antioxidant activity in sorghum flour and apple pomace
Auteur: Lohani, Umesh C.
Muthukumarappan, K.
Meletharayil, Gopinathan H.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 100 (2016) nr. PA pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland