Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Improved Eating and Cooking Quality of indica Rice Cultivar YK17 via Adenine Base Editing of Wx a Allele of Granule-Bound Starch Synthase I (GBSS I)
 
 
Titel: Improved Eating and Cooking Quality of indica Rice Cultivar YK17 via Adenine Base Editing of Wx a Allele of Granule-Bound Starch Synthase I (GBSS I)
Auteur: Monsur, Mahmuda Binte
Ni, Cao
Xiangjin, Wei
Lihong, Xie
Guiai, Jiao
Shaoqing, Tang
Sreenivasulu, Nese
Gaoneng, Shao
Peisong, Hu
Verschenen in: Rice science
Paginering: Jaargang 28 () nr. 5 pagina's 427-430
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland