Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 193 gevonden artikelen
 
 
  Development of gluten-free bread using guar gum and transglutaminase
 
 
Titel: Development of gluten-free bread using guar gum and transglutaminase
Auteur: Mohammadi, Mehrdad
Azizi, Mohammad-Hossain
Neyestani, Tirang R.
Hosseini, Hedayat
Mortazavian, Amir Mohammad
Verschenen in: Journal of industrial and engineering chemistry
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Industrial and Engineering Chemistry
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 193 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland