Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 138 van 193 gevonden artikelen
 
 
  Quality characteristics of lecithin isolated from deoiled mackerel (Scomber japonicus) muscle using different methods
 
 
Titel: Quality characteristics of lecithin isolated from deoiled mackerel (Scomber japonicus) muscle using different methods
Auteur: Asaduzzaman, A.K.M.
Chun, Byung-Soo
Verschenen in: Journal of industrial and engineering chemistry
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Industrial and Engineering Chemistry
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 138 van 193 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland