Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 201 gevonden artikelen
 
 
  Development of gluten-free flat bread using hydrocolloids: Xanthan and CMC
 
 
Titel: Development of gluten-free flat bread using hydrocolloids: Xanthan and CMC
Auteur: Mohammadi, Mehrdad
Sadeghnia, Nasim
Azizi, Mohammad-Hossain
Neyestani, Tirang-Reza
Mortazavian, Amir Mohammad
Verschenen in: Journal of industrial and engineering chemistry
Paginering: Jaargang 20 (2014) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Industrial and Engineering Chemistry
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 201 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland