Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Minimal food effect for eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid bioavailability from omega-3–acid ethyl esters with an Advanced Lipid TechnologiesTM (ALT®)–based formulation
 
 
Titel: Minimal food effect for eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid bioavailability from omega-3–acid ethyl esters with an Advanced Lipid TechnologiesTM (ALT®)–based formulation
Auteur: Lopez-Toledano, Miguel A.
Thorsteinsson, Thorsteinn
Daak, Ahmed A.
Maki, Kevin C.
Johns, Colleen
Rabinowicz, Adrian L.
Sancilio, Frederick D.
Verschenen in: Journal of clinical lipidology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 2 pagina's 12 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: National Lipid Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland