Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 177 gevonden artikelen
 
 
  Effect of rice cooking methods on postprandial glycaemic response, satiety and palatability, and chewed particle size distribution
 
 
Titel: Effect of rice cooking methods on postprandial glycaemic response, satiety and palatability, and chewed particle size distribution
Auteur: Lu, Louise Weiwei
Rush, Elaine
Venn, Bernard
Verschenen in: Obesity research & clinical practice
Paginering: Jaargang 13 (2019) nr. 1 pagina's 95
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 177 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland