Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 58 gevonden artikelen
 
 
  3159. Pass the rye bread Reiss, J. (1976). Mycotoxins in foodstuffs. VI. Formation of sterigmatocystin in bread by Aspergillus versicolor. Z. Lebensmittelunters. u.-Forsch. 160, 313.
 
 
Titel: 3159. Pass the rye bread Reiss, J. (1976). Mycotoxins in foodstuffs. VI. Formation of sterigmatocystin in bread by Aspergillus versicolor. Z. Lebensmittelunters. u.-Forsch. 160, 313.
Auteur:
Verschenen in: Food and cosmetics toxicology
Paginering: Jaargang 15 (1977) nr. 3 pagina's 1 p.
Jaar: 1977
Inhoud:
Uitgever: Pergamon Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland