Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Using Sensory Science to Evaluate Consumer Acceptance of Recipes in a Nutrition Education Intervention for Limited Resource Populations
 
 
Titel: Using Sensory Science to Evaluate Consumer Acceptance of Recipes in a Nutrition Education Intervention for Limited Resource Populations
Auteur: Moore, Carla J.
Lindke, Allie
Cox, Ginnefer O.
Verschenen in: Journal of nutrition education & behavior
Paginering: Jaargang 52 () nr. 2 pagina's 134-144
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Society for Nutrition Education and Behavior
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland