Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 267 van 279 gevonden artikelen
 
 
  P193 Using Behavioral Design to Increase Healthier Food Choices: Food Service Staff's Views on Feasibility
 
 
Titel: P193 Using Behavioral Design to Increase Healthier Food Choices: Food Service Staff's Views on Feasibility
Auteur: Nugent, Nadine Budd
Bamkole, Omoshalewa
Osgood, Tamara
Hess, Julie
Harris, Diane
Verschenen in: Journal of nutrition education & behavior
Paginering: Jaargang 51 () nr. 7S pagina's S119
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 267 van 279 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland