Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Amaranthus leaf powder addition on the nutritional composition, physical quality and consumer acceptability of instant noodles
 
 
Titel: Effect of Amaranthus leaf powder addition on the nutritional composition, physical quality and consumer acceptability of instant noodles
Auteur: Qumbisa, Nothando Delight
Ngobese, Nomali Ziphorah
Kolanisi, Unathi
Siwela, Muthulisi
Cynthia, Gebashe Fikisiwe
Verschenen in: South African journal of botany
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's 258-264
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: SAAB
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland