Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Selective fermentation and phosphorylation of sugars by sauternes yeast
 
 
Titel: Selective fermentation and phosphorylation of sugars by sauternes yeast
Auteur: Sols, Alberto
Verschenen in: Biochimica et biophysica acta
Paginering: Jaargang 20 (1956) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 1956
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland