Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 143 gevonden artikelen
 
 
  Contribution à l'étude de la structure du lysozyme d'oeuf de poule. Peptides aromatiques obtenus par hydrolyse enzymatique
 
 
Titel: Contribution à l'étude de la structure du lysozyme d'oeuf de poule. Peptides aromatiques obtenus par hydrolyse enzymatique
Auteur: Acher, Roger
Laurila, Ulla-Riitta
Fromageot, Claude
Verschenen in: Biochimica et biophysica acta
Paginering: Jaargang 19 (1956) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 1956
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 143 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland