Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Association Between Intake of Red and Processed Meat and Survival in Patients With Colorectal Cancer in a Pooled Analysis
 
 
Titel: Association Between Intake of Red and Processed Meat and Survival in Patients With Colorectal Cancer in a Pooled Analysis
Auteur: Carr, Prudence R.
Banbury, Barbara L.
Berndt, Sonja I.
Campbell, Peter T.
Chang-Claude, Jenny
Hayes, Richard B.
Howard, Barbara V.
Jansen, Lina
Jacobs, Eric J.
Lane, Dorothy S.
Nishihara, Reiko
Ogino, Shuji
Phipps, Amanda I.
Slattery, Martha L.
Stefanick, Marcia L.
Wallace, Robert
Walter, Viola
White, Emily
Wu, Kana
Peters, Ulrike
Chan, Andrew T.
Newcomb, Polly A.
Brenner, Hermann
Hoffmeister, Michael
Verschenen in: Clinical gastroenterology and hepatology
Paginering: Jaargang 17 (2019) nr. 8 pagina's 1561-1570.e3
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: AGA Institute
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland