Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and sensory properties of terasi (an Indonesian fermented shrimp paste) produced using Lactobacillus plantarum and Bacillus amyloliquefaciens
 
 
Titel: Physicochemical and sensory properties of terasi (an Indonesian fermented shrimp paste) produced using Lactobacillus plantarum and Bacillus amyloliquefaciens
Auteur: Prihanto, Asep A.
Nurdiani, Rahmi
Jatmiko, Yoga D.
Firdaus, Muhamad
Kusuma, Titis S.
Verschenen in: Microbiological research
Paginering: Jaargang 242 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier GmbH
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland