Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Composition of lactic acid bacteria during spontaneous curly kale (Brassica oleracea var. sabellica) fermentation
 
 
Titel: Composition of lactic acid bacteria during spontaneous curly kale (Brassica oleracea var. sabellica) fermentation
Auteur: Michalak, Magdalena
Gustaw, Klaudia
Waśko, Adam
Polak-Berecka, Magdalena
Verschenen in: Microbiological research
Paginering: Jaargang 206 (2018) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier GmbH
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland