Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Microbial terroir and food innovation: The case of yeast biodiversity in wine
 
 
Titel: Microbial terroir and food innovation: The case of yeast biodiversity in wine
Auteur: Capozzi, Vittorio
Garofalo, Carmela
Chiriatti, Maria Assunta
Grieco, Francesco
Spano, Giuseppe
Verschenen in: Microbiological research
Paginering: Jaargang 181 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier GmbH
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland